.

Διαφήμιση

 

User login

«Το μέλι, ένα από τα πολυτιμότερα προϊόντα της ελληνικής γης, σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας»

Το 10ο Φεστιβάλ Μελιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επισκέφθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης. Μετά την περιήγησή του στα περίπτερα των εκθετών απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, ο Δημήτρης Γάκης δήλωσε:

«Το μέλι είναι ένα από τα πιο πολύτιμα προϊόντα της ελληνικής γης. Η σημερινή έκθεση αποτελεί μια εντυπωσιακή περιήγηση στον πλούτο της ελληνικής μελισσοκομίας. Απολαύσαμε την ποικιλία των ελληνικών μελιών, και γευτήκαμε το μέλι που παράγεται στα διάφορα νησιά της Δωδεκανήσου. Το ελληνικό μέλι, από τα καλύτερα παγκοσμίως, έχει πολλά ακόμη περιθώρια να αποδώσει στην ελληνική οικονομία και πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να ενισχύσει με κάθε τρόπο τους παραγωγούς που στηρίζουν με την εργασία τους έναν σημαντικό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας τομέα της οικονομίας».

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση