.

Διαφήμιση

 

User login

Διαδικασία για την έκδοση αδειών πλανόδιου εμπορίου σε παραγωγούς

Σε συνεργασία του Δήμου Ρόδου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεκινάει η διαδικασία για την έκδοση αδειών πλανόδιου εμπορίου σε παραγωγούς, η οποία εκδίδεται από τον Δήμο Ρόδου, ταυτόχρονα με την απαραίτητη εκ του Νόμου έγκριση δραστηριότητας η οποία εκδίδεται από την Περιφέρεια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων παραγωγών και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά τόσο για την  άδεια πλανόδιου εμπορίου όσο και για την έγκριση δραστηριότητας θα κατατίθενται στην Διεύθυνση Εμπορίου του Δήμου Ρόδου που εδρεύει στην Κρεμαστή. Η όλη διαδικασία θα διεκπεραιώνεται από την  παραπάνω Υπηρεσία σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας και οι παραγωγοί θα παραλαμβάνουν και τις δύο αδειοδοτήσεις από την Διεύθυνση Εμπορίου του Δήμου Ρόδου.

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση