.

Διαφήμιση

 

User login

Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Αγώνας Σκοποβολής στην Ρόδο

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Πανδωδεκανησιακός Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής στην Ρόδο, που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Αθλητικό Σκοπευτικό Σύλλογο Ρόδου και τον ΔΟΠΑΡ.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 50 σκοπευτές από την Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, την Λέρο, την Πάτμο, την Σαλαμίνα, την Αθήνα, την Καλαμάτα και το Ηράκλειο.

Ο αγώνας έλαβε χώρα στο σκοπευτήριο στ’ Αφάντου. Είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται ο Πανδωδεκανησιακός Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής στην Ρόδο με αγώνες πρακτικής σκοποβολής με πιστόλι, επιπέδου δύο (level 2).

Το ενθαρρυντικό μήνυμα είναι ότι στον αγώνα, συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλους τους σκοπευτικούς συλλόγους των νησιών της περιοχής ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί εσωτερικό πρωτάθλημα Νήσων Δωδεκανήσου στο εγγύς μέλλον.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκει πάντα αρωγός σε τέτοιες, πρωτότυπες διοργανώσεις με αθλητικό περιεχόμενο και κυρίως με πανδωδεκανησιακό χαρακτήρα. 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση