.

Διαφήμιση

 

User login

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι οικογένεια και οι φίλοι του μικρού Γιώργου, θα θέλαμε με την παρούσα  να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για την υποστήριξη αλλά και την ευαισθησία που επιδεικνύετε ανταποκρινόμενοι στη δύσκολη αυτή φάση της ζωής μας. Αποδείξατε ξανά έμπρακτα την αγάπη σας και την υποστήριξή σας δίνοντάς μας ακόμα περισσότερη δύναμη και κουράγιο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους :

  • Πρόεδρο κ.Ιωάννη Μάτση, το Δ/Σ και τα μέλη του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κρεμαστής «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΝΗΤΡΙΑ» , για την καλοκαιρινή διοργάνωση φιλανθρωπικής βραδιάς, τους καλλιτέχνες Αντώνη Σιγανό και Μηνά Λεντή και τον χορηγό «Σούπερ Μάρκετ Τσισιμοίρη»,  που συμμετείχαν σε αυτήν.
  • Ιωάννη Κουφό και Κωνσταντίνο Στυλιανού για την διοργάνωση σε συνεργασία με την «Ιστοσελίδα Επαγγελματίες Οδηγοί Ελλάδος (ΕΠ.ΟΔ.ΕΛ)», «τον Σύλλογο Μηχανοκίνητων Αυτοκινήτων Ρόδου (ΣΥ.Μ.Α.Ρ.)», «τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός», τους οδηγούς που ταξίδεψαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος και το Λιμενικό Ταμείο Ρόδου που συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά στη Ρόδο το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον Κλάδο των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, με το Διήμερο Φεστιβάλ TRUCKSHOW
  • Το Τμήμα Πολιτισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον   Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Ν. Δωδεκανήσου Κάλλιστο Διακογεωργίου, τους αδελφούς Τσαχουρίδη από τον Πόντο, τη Σαρίνα Κρος από την Αρμενία και τον καλλιτεχνικό επιμελητή Κωνσταντάκη Κυριάκο με τους ντόπιους καλλιτέχνες μας για την διοργάνωση της Συναυλίας «Ρόδος, Πόντος, Αρμενία – Ένα Σώμα, μια Ψυχή» και την Βιοτεχνία Έτοιμων Ενδυμάτων «ΧΑΛΙΚΙΑΣ Ι.Γ. ΑΕΒΕ» για τα μπλουζάκια που μας χορήγησε.
  • Τον  Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου, για τη δωρεά του.
  • Τον Σύλλογο Γυναικών Σορωνής για τη δωρεά του.
  • Τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου - Χορού και Μουσικής Κρεμαστής "Το Κάστρο" για τη δωρεά του.
  • Και όλους τους συμπολίτες μας που συνέδραμαν σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση