.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών αντιπροσωπείας από την Κάλυμνο που συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής για το θέμα επαναλειτουργίας της ΔΟΥ στο νησί.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 10/10/2018, συνάντηση του Δημάρχου Καλύμνου  Ιωάννη Γαλουζή, με την Υφυπουργό Οικονομικών  Κατερίνα Παπανάτσιου με βασικό θέμα την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου.

Ο  Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συλλόγου Λογιστών Καλύμνου και δημοτικό σύμβουλο Εμμ. Μουσελλή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλιέων κο Μ. Κουλλιά και εκπρόσωπο των συμβολαιογράφων Καλύμνου, κατέθεσε στην  Υπουργό αναλυτικό υπόμνημα για την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στις δυσμενείς επιπτώσεις, που επέφερε στην οικονομική δραστηριότητα του νησιού της Καλύμνου η διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας, ενώ δεν εξοικονομήθηκαν για το κεντρικό κράτος σημαντικά οικονομικά οφέλη από την παρέμβαση αυτή. Τόνισε δε ότι ο Δήμος της Καλύμνου μπορεί να συμβάλει δίνοντας λύση στο κτιριακό πρόβλημα, με στέγαση της υπηρεσίας σε κτίριο ιδιοκτησίας του Δήμου.

Η κυρία υπουργός δήλωσε ότι γνώριζε ήδη το θέμα το οποίο χαρακτήρισε ως δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Καλύμνου και συμφώνησε στο να καθορισθεί ένα χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατόν η επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. στο νησί της Καλύμνου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, ο οποίος έχει στηρίξει ενεργά το Δήμο της Καλύμνου στην προσπάθεια για επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ και τόνισε ότι θα παρακολουθήσει και στο εξής στενά το θέμα, ως προς τις φάσεις υλοποίησής του.

Παρών ήταν τέλος ο συμπατριώτης μας πολιτευτής  Γεώργιος Κασσάρας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση  και στηρίζοντας τις θέσεις της Καλύμνου

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση