.

Διαφήμιση

 

User login

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Συνδυάζει και αξιοποιεί την εμπειρία παλιών, και τον ενθουσιασμό νέων καλλιτεχνών η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»

Πρωτόγνωρα συναισθήματα, αυτά που εκφράσθηκαν από τους παρευρισκόμενους στη Συναυλία των «Φωτεινών Ερμηνευτών», στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.

Η εκδήλωση, διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού, με συνδιοργανωτές τη ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ,  το Υπουργείο Πολιτισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ρόδου.

Τη Μικτή Χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ πλαισίωσαν, ντόπιοι μουσικοί και τραγουδιστές και νεαροί καλλιτέχνες, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Μιχάλη Καλαεντζή.

«Μέσα στην πεζή καθημερινότητα, ο πολιτισμός επιμένει και συνεχίζει να κερδίζει χώρο και αξία στις καρδιές μας» δήλωσε από το βήμα ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και συνέχισε: « Η συνεργασία με τη ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, επισφραγίσθηκε με την επιτυχία που είχε η συναυλία.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, επιμένει και το Τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνει πράξη την ανάδειξη σε όλα τα επίπεδα. Για πρώτη φορά λοιπόν απόψε, διαπιστώσαμε τον αρμονικό συνδυασμό των μουσικών ικανοτήτων, των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, που στάθηκαν επάξια, δίπλα στους έμπειρους καλλιτέχνες της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ και όλους μαζί, τους χαρακτήρισε ο αμοιβαίος σεβασμός. Είναι δε εκπληκτικό, το πώς αλληλοπροσαρμόστηκαν. Και για άλλη μια φορά, απόψε διαπιστώνουμε, ότι η ποιοτική μουσική, όπως κάθε έργο τέχνης, αντέχει στο χρόνο».

Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, δήλωσαν και  οι δυο καλλιτεχνικοί διευθυντές, Κωστής Κωνσταντάρας και Μιχάλης Καλαεντζής, καθώς τα έντεχνα τραγούδια γνωστών συνθετών, γέμισαν το χώρο του επιβλητικού Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου και τιμήθηκαν επάξια από τους παρευρισκόμενους.

Η συναυλία, εισέπραξε επίσης επαίνους, από τους εξ Αθηνών προσκεκλημένους, στελέχη  της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ και τους ντόπιους παρευρισκόμενους, που ταξίδεψαν μελωδικά, πάνω στις νότες και τους στίχους.                  

   Κάλλιστος Διακογεωργίου                  

                ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ       

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 Ν. ΔΩΔ/ΣΟΥ

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση