.

Διαφήμιση

 

User login

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ προς Ν.Δ."«Πρέπει να απολογηθείτε στους Καλύμνιους γιατί δεν ψηφίζετε μια τροπολογία που βοηθάει στο να στελεχωθεί και να λειτουργήσει άμεσα η Σχολή"

οφέλη που ανοίγονται με την ίδρυση των υδατοδρομίων, τόσο στις τοπικές κοινωνίες όσο και σε ολόκληρη την χώρα.
Εστίασε στον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα υδροπλάνα στη σύνδεση των νησιών με τον υπόλοιπο κόσμο καθώς και μεταξύ τους.
Στη συνέχεια, ο Ηλίας Καματερός εξήγησε ότι ο διαχωρισμός της διαδικασίας αδειοδότησης από την άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου, ισχύει για όλες τις αδειοδοτήσεις στη χώρα μας. Αποκτά όμως μια ιδιαίτερη σημασία γιατί τις άδειες ίδρυσης μπορεί να τις πάρει μόνο φορέας του δημοσίου, είτε αυτός είναι η Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, είτε κάποιος οργανισμός του δημοσίου. Με αυτό τον τρόπο προστατεύεται η δημόσια περιουσία αλλά και το δημόσιο συμφέρον, τόνισε ο βουλευτής.
Επίσης ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό την αδειοδότηση των υδατοδρομίων, εισάγοντας μια απλούστερη, ευέλικτη και ρεαλιστική διαδικασία, περισσότερο φιλική για τους εν δυνάμει επενδυτές, ενώ επιπλέον διευκολύνει και προωθεί συνέργειες τύπου ΣΔΙΤ.
Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής αναφέρθηκε επίσης στις πολύ σοβαρές τροποποιήσεις και βελτιώσεις που έγιναν, ιδιαίτερα στο κεφάλαιο των αστικών συγκοινωνιών, όπως η εξαίρεση της Δημοτικής επιχείρησης Ρόδου και Κω, που είναι οι μοναδικές δημοτικές επιχειρήσεις αστικών συγκοινωνιών και η νομοτεχνική μελέτη για την μέριμνα των εργαζόμενων στα ΚΤΕΛ, ώστε να προστατευθούν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας τους.
Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι δεν στήριξαν την τροπολογία του Υπουργού για απόσπαση εκπαιδευτικού από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση για την κάλυψη της θέσης του αναπληρωτή διευθυντή, προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο, τόνισε εμφατικά: «Θα πρέπει να απολογηθείτε στους Καλύμνιους γιατί δεν ψηφίζετε μια τροπολογία που βοηθάει στο να στελεχωθεί και να λειτουργήσει άμεσα η Σχολή. Δεν είναι υποβάθμιση της ναυτικής παιδείας όπως υποστηρίζουν κάποιοι στην αντιπολίτευση. Η Κάλυμνος είναι πρωτοπόρος, είναι αυτή που έχει θάλαμο αποσυμπίεσης, που έχει καταδυτικές σχολές και μάλιστα υπάρχει προοπτική να αναβαθμιστούν όλα αυτά και έχει όλη την προοπτική να γίνει υπόδειγμα και πρότυπο ναυτικής σχολής.
Είναι δικαίωμα της Καλύμνου οι σπουδαστές και οι φοιτητές να μην φεύγουν από εκεί, γιατί από μόνοι τους μπορούν να καλύψουν αυτήν τη σχολή, αλλά πολύ περισσότερο θα βοηθήσουν την ευρύτερη περιοχή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής κλείνοντας την τοποθέτησή του.
YOUTUBE.COM
 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007065253208&ref=br_rs

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση