Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης στο άγγελμα του θανάτου του π. Δημάρχου Καλύμνου Ιατρού Μιχαήλ Π. Ζαΐρη, προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορήθηκα τον αδόκητο θάνατο του προσφιλούς μου πρώην Δημάρχου Καλύμνου, Ιατρού Μιχαήλ Π. Ζαΐρη. Εξέχουσα προσωπικότητα της επιστήμης και από τους πλέον σημαντικούς αυτοδιοικητικούς με τεράστια προσφορά στην Κάλυμνο και τα Δωδεκάνησα, διακρίθηκε και στο χώρο της δημοσιογραφίας μέσα από το δικό του δημιούργημα την «ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ». Εκφράζω τα εγκάρδια συλλυπητήρια μου στους οικείους του και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα της Καλυμνιακής γης που θα τον σκεπάσει . Αιωνία του η μνήμη.»

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση