Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

«Πλήρης επιβεβαίωση της Ερώτησης που είχε καταθέσει ο Μάνος Κόνσολας για τη στελέχωση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο»

Η απάντηση της διοίκησης της ΔΕΗ στην Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας για τη στελέχωση και λειτουργία του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, ουσιαστικά, επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της Ερώτησης αλλά και τους φόβους που εξέφραζε ο Βουλευτής.

Ο κ. Κόνσολας είχε επισημάνει ότι έχει καθυστερήσει η στελέχωση για τη λειτουργία του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ και είχε αναφερθεί στις φήμες για μετακίνηση προσωπικού από τον ΑΗΣ Σορωνής.

Στην απάντησή της προς τον κ. Κόνσολα η διοίκηση της ΔΕΗ επιβεβαιώνει:

α) Ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα από το ΑΣΕΠ η διαδικασία πρόσληψης 22 θέσεων τεχνικού τακτικού προσωπικού, σύμφωνα με την προκήρυξη  12Κ/2017.

β) Ότι θα υπάρξει μετακίνηση προσωπικού από τον σταθμό της ΔΕΗ στη Σορωνή.

γ) Ότι θα υπάρξει αξιοποίηση προσωπικού από άλλες μονάδες της επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κόνσολας είχε θέσει και το ζήτημα νέας προκήρυξης για την κάλυψη θέσεων στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, με το κριτήριο της εντοπιότητας.

Ως προς αυτό το σκέλος, η Διοίκηση της ΔΕΗ δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ για πρόσληψη τακτικού προσωπικού με κριτήρια και εντοπιότητας, μετά τον ακριβή προσδιορισμό των τελικών αναγκών του νέου Σταθμού.

Το παραπάνω, κινείται στα όρια της ασάφειας, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι στο παρά πέντε, κυριολεκτικά, της λειτουργίας του νέου εργοστασίου, δεν έχει γίνει ο προσδιορισμός των αναγκών του σε προσωπικό.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση