Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Παρουσία και ομιλίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου σε εκδηλώσεις για τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και στην παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου

Στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες της περιοχής, και ανταποκρινόμενος σε αντίστοιχες προσκλήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στο χρονικό διάστημα 13 - 15.4.2018 παρέστη:

  • στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (στο ΕΒΕΔ Δωδεκανήσου) με θέμα: «Αποτελεσματικότητα των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»,

  • στην παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, της Μεικτής Ευρώπης και της Μεικτής Κόσμου κ. Θωμά Μαύρο και στον ποδοσφαιρικό αγώνα βετεράνων ΑΕΚ - Ρόδου/ Διαγόρα στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γ. Τανίδη,

  • στην 5η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, με θέμα «Ιδού η Ρόδος, ιδού και η ποιότητα»,

  • περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μάσσαρι και Μεσαναγρού της Ρόδου και παρέστη και μίλησε στη 12η Γιορτή Πορτοκαλιού και το βράδυ της 15.4.2018 συμμετείχε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου (θα υπάρξει σχετικό δελτίο τύπου γι’ αυτό).

    • Στο χαιρετισμό του στη 12η Γιορτή Πορτοκαλιού συνεχάρη τους διοργανωτές και επισήμανε «τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, που οφείλουμε οργανωμένα να τις αναδείξουμε και αξιοποιήσουμε».

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση