Διαφήμιση

 

 

 

User login

Συνάντηση μετά το Πάσχα του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, με τη διοίκηση της ΔΕΗ για τη στελέχωση του νέου εργοστασίου

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη συμβολή του Περιφερειάρχη, ενόψει της δοκιμαστικής λειτουργίας του εργοστασίου

ΜΕ εκπροσώπους του Σωματείου «Ζευς» των εργαζομένων στη ΔΕΗ, συναντήθηκε την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Φλεβάρης και Φιλήμονας Ζαννετίδης και από πλευράς του Σωματείου, ο Πρόεδρος, Μιχάλης Χαροκόπος, ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Στεργάκης και ο Ταμίας, Μανώλης Πελεκάνος, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Σάββα Χατζησάββα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στελέχωση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, ενόψει της έναρξης δοκιμαστικής λειτουργίας του, που επίκειται εντός των επομένων εβδομάδων.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την παρέμβαση του Περιφερειάρχη προς την ΔΕΗ, ώστε η στελέχωση του νέου εργοστασίου να γίνει από προσωπικό προερχόμενο από τα γειτονικά χωριά της Νότιας Ρόδου, προκειμένου να τονωθεί η οικονομία της περιοχής και να σταματήσει η ερημοποίηση των χωριών αυτών.

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, ανταποκρινόμενος στο  αίτημα των εκπροσώπων των εργαζομένων, δήλωσε ότι το θέμα το έχει θέσει ήδη και εκείνος στην διοίκηση της ΔΕΗ και ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση των εκπροσώπων της Περιφέρειας με τα διοικητικά στελέχη της ΔΕΗ στην Αθήνα, όπου θα συζητηθεί το θέμα της στελέχωσης του νέου εργοστασίου.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση