Διαφήμιση

 

 

 

User login

Μίκα Ιατρίδη: «Στη Ν.Δ. πιστεύουμε ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα!»

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως νησιώτες προασπίζονται από αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», τόνισε η Μίκα Ιατρίδη στο χαιρετισμό της στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου επεσήμανε ότι,  όλα τα στελέχη της Ν.Δ. στο νομό, είναι παρόντα και στέκονται δίπλα στους νησιώτες, λέγοντας πάντα την αλήθεια στους συμπατριώτες τους.

Η Μίκα Ιατρίδη, αναφερόμενη στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι τρία χρόνια τώρα, όχι μόνο δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης για τα Δωδεκάνησα, αλλά συνεχίζει και μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις στους νησιώτες, με τελευταία την υπόσχεση του Πρωθυπουργού από την Κάλυμνο, για εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου.

«Τα νησιά μας χρειάζονται ρεαλιστικό σχέδιο και συγκεκριμένα μέτρα για να προχωρήσουν μπροστά» ανέφερε η Μίκα Ιατρίδη, και αυτό μπορεί να γίνει, κατέληξε η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, μόνο με τη Ν.Δ. την παράταξη των μεγάλων επιλογών.

Ολοκληρώνοντας το χαιρετισμό της η Μίκα Ιατρίδη τόνισε ότι όλα τα στελέχη της παράταξης με τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρούν δυναμικά, μαζί με τους νησιώτες, για ένα καλύτερο αύριο, για την Ελλάδα και τα νησιά της.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση