Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Press Conference για την αναγγελία του 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 “Greek taste beyond borders”στο Ecali club.

Μέσα σε λαμπερή και έντονα δημοσιογραφική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη και  επίσημη συνέντευξη τύπου στο Ecali Club, με σκοπό την αναγγελία του 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018  “Greek taste beyond borders”, το οποίο θα λάβει χώρα στις 5 Μαρτίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.



Το όραμα μεγάλο, πλαισιωμένο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης καθώς και του Δήμου Αθηναίων, έχει τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον των πιο ισχυρών τουριστικών μέσων επικοινωνίας tourism promoters  του κόσμου και των μεγαλύτερων επενδυτικών επιχειρήσεων στον χώρο του γαστρονομικού τουρισμού, με νέες ευκαιρίες να εμφανίζονται στο προσκήνιο για τους Έλληνες παραγωγούς και κάθε άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενο επιχειρησιακό φορέα της  ελληνικής γαστρονομίας  παγκοσμίως.



Ανακοινώθηκαν οι τρόποι και η σειρά ενεργειών στα πλαίσια της θεσμικής καμπάνιας “Greek  taste beyond borders”, όπου ανάμεσα σε αυτούς σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει το δίκτυο - business networking,  το οποίο ήδη έχει θέσει σε λειτουργία τα γρανάζια του. Επίσης, οι επόμενοι παγκόσμιοι σταθμοί της καμπάνιας με στρατηγικό τρόπο.  Το Estiatoria.gr αποτελεί τη δυναμική βάση του “Greek taste beyond borders” με ισχυρή παρουσία και σημαντικό ρόλο στην Ελληνική γαστρονομία.



Την παρουσία τους έδωσαν με σχετικές δηλώσεις οι:  κ. Φίλιππος Κούτρας ιδρυτής του Estiatoria.gr και δημιουργός της καμπάνιας  “Greek taste beyond borders” , ο κ. Νίκος Νάσιουτζικ συνδιοργανωτής και στρατηγικός σύμμαχος του “Greek taste beyond borders”, ο κ. Γιάννης Γεωργακάκης CEO του The Ecali Club το οποίο αποτελεί μεγάλο υποστηρικτή με την ECALI SA να έχει ήδη εντάξει την καμπάνια κάτω από το Concept | Repositioning Greece. Η εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων κυρία Μαρία Λογοθέτη (Πρόεδρος ΕΑΤΑ και Διευθύντρια του γραφείου Δημάρχου).



Υποστηρικτές του «Greek taste beyond borders» που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την Press Conference ήταν:

Διεθνείς Chef :

Ηλίας Μαμαλάκης (Ευρώπη - Αμερική), Νταϊάνα Κόχυλα (Αμερική), Κώστας Σπηλιάδης (Milos Αμερική), Βαγγέλης Δρίσκας (Ασία, Αμερική), Άρης Τσανακλίδης (Αμερική - Καναδάς), ), Γιάννης Μπαξεβάνης (Ελβετία - Ντουμπάι), Ντίνα Νικολάου (Γαλλία), Μάνος Μακρυγιαννάκης (Βρυξέλλες), Γιάννης Στανίτσας (Αμερική - Ευρώπη),  Σταμάτης Τσίλιας (Ρωσία), Γιάννης Σολάκης (Ολλανδία), Ζαν Λουί Καψαλάς (Γαλλία), Διονύσης Παπανικολάου (Σεϋχέλλες), Χρήστος Τζιέρας (Ιταλία), Γιώργος Τσελεμεντές (Χώρες Ευρώπης), Αξιώτης Παράσχος (Γερμανία - Λουξεμβούργο), Γκίκας Ξενάκης (Γαλλία - Βέλγιο), Σωτήρης Ευαγγέλου (Hong Kong - Σιγκαπούρη), Δημήτρης Κονταράτος (Γερμανία), Στέλιος Ιωαννίδης (Ελβετία), Σωτήρης Φιλίππου (Ιταλία - Ισπανία), Χρυσόστομος Πρασατζής (Γερμανία), Στέφανος Πρίσκας (Γερμανία), Ευριπίδης Γκόγκος (Ρόδος),Τάσος Ντούμας (Αμερική), Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Ηνωμένο Βασίλειο), Ευάγγελος Χασιώτης (Ιταλία), Σοφία Στάμου και σύντομα άλλοι.



Τι είναι όμως το Greek taste beyond borders ;



Το "Greek taste beyond borders" μέσα από το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας 1st international Hellenic Gastronomy Conference 2018 αποτελεί μια θεσμική καμπάνια που έχει ως στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως. Απαρτίζεται από διεθνείς προσωπικότητες Ελλήνων και από διάφορες χώρες του κόσμου με αναγνωρισμένη καριέρα, οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή τη μοναδική και καινοτόμα καμπάνια, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα των υπουργείων: Οικονομίας & Ανάπτυξης και  Υπουργείο Τουρισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων καθώς και άλλων σημαντικών φορέων και οργανισμών.

Το μέλλον του συνεδρίου ήδη διαγράφεται λαμπερό, αφού έχει κινήσει το ενδιαφέρον για μια δεύτερη διοργάνωσή του σε χώρες της Ευρώπης και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Τα οφέλη για τους συνέδρους θα είναι υψίστης σημασίας όπως: η δημιουργία συμμαχιών-συνεργιών, δικτύων διανομών, συμβουλών πάνω σε σύγχρονο branding, marketing & networking με κάλυψη σε κάθε τομέα της γαστρονομίας όπως: Εστίαση, Παραγωγή & Εξαγωγή προϊόντων καθώς και Γαστρονομικός τουρισμός.

Αναμένεται η συμμετοχή από 50 χώρες του κόσμου και θα παραστούν σαν ομιλητές πολύ σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας γαστρονομίας, όπως και ο Ρώσος Leonid Gelibterman "Member of the Advisory Board of the United Nations World Tourism Organizations (UNWTO) Gastronomy  Network". Αναμένεται η τηλεοπτική κάλυψη από 15 χώρες. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και διοργανωτής ο κ. Φίλιππος Κούτρας (ιδρυτής του Estiatoria.gr). Στη συνδιοργάνωση o κ. Νίκος Νάσιουτζικ. Μεγάλος υποστηρικτής η ECALI SA και το The Ecali Club, που έχει ήδη εντάξει την καμπάνια κάτω από το Concept | Repositioning Greece.

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση