Διαφήμιση

 

 

 

User login

Ο ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ «Έχουν στοχοποιήσει τη μεσαία τάξη»

Στην κυνική ομολογία της παρούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ περί στοχοποίησης της μεσαίας τάξης, αναφέρθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, μιλώντας στην εκπομπή «Στο δια ταύτα» της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ με την Νεκταρία Μπίλλη.

Ο κος Δράκος, αναφέρθηκε στο μεθοδευμένο σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και στην ξεκάθαρη δέσμευση της Ν.Δ., για μείωση της φορολογίας και στήριξη της κοινωνίας.

«Είχαν στοχοποιήσει τη μεσαία τάξη. Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία επιδοματική χώρα. Θέλουν οι πολίτες να εξαρτώνται πάντοτε από την κρατική παρέμβαση. Αυτό είναι το σχέδιο τους και αποκαλύφθηκε», ανέφερε ο κος Δράκος, προσθέτοντας πως το θράσος και η πρόθεσή τους να κάνουν τόσο μεγάλο κακό, προκαλεί εντύπωση.

«Κατέστρεψαν τη μεσαία τάξη. Υπήρξε μεθοδευμένο σχέδιο. Η Ν.Δ. θα ανατρέψει όσα έχουν προκαλέσει. Θα στηρίξει τις επενδύσεις και θα προχωρήσει σε μείωση της φορολογίας», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης εδώ:

https://www.facebook.com/sdrakos1/videos/10214725554273504/

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση