Διαφήμιση

 

 

 

User login

Εγκρίθηκε η απόφαση για τη γέφυρα Κρεμαστής

Επικυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την «Εγνατία οδός Α.Ε.» για τη γέφυρα Κρεμαστής.

Η απόφαση αναφέρει τα εξής:

«Aποφασίζουμε την επικύρωση της νομιμότητας της υπ’ αριθ. 108/2017 (ΑΔΑ: 7ΦΤΓ7ΛΞ-ΔΤΦ) απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου με θέμα «Μελέτη επισκευής, δομικής ενίσχυσης και διαπλάτυνσης της γέφυρας Κρεμαστής, επί της επαρχιακής οδού Ιαλυσού-Αεροδρομίου Διαγόρα Ρόδου».

Κατά της απόφασης αυτής μπορεί να ασκηθεί προσφυγή ενός (1) μηνός από την έκδοση ή την κοινοποίηση αυτής, στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006, που εδρεύει στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στην Επτανήσου 35 Ερμούπολη, και εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Αυτοτελούς Υπηρεσίας Ελέγχου των Ο.Τ.Α.

Η παρούσα απόφαση δεν αντικαθιστά τυχόν άλλες απαιτούμενες αποφάσεις ή εγκρίσεις.

Ο συντονιστής Α.Δ. Αιγαίου

Δρ. Νίκος Θεοδωρίδης».

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση