Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ - «Είναι άστοχο να θεωρούν κάποιοι τη διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού ενός ιστορικού χώρου, όπως είναι η Κεντροαριστερά, ως ψήφο διαμαρτυρίας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου ήταν σήμερα (13/11/17) καλεσμένος ο Νεκτάριος Σαντορινιός. Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα με αφορμή τις εκλογές στην Κεντροαριστερά. (http://youtu.be/KbdCF-R2Hq8)

Για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

«Αν κατάλαβα καλά για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν χθες. Δεν αποφάσιζε ο κόσμος αν θέλει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ή όχι. Είναι άστοχο να θεωρούν κάποιοι τη διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού ενός ιστορικού χώρου, όπως είναι η Κεντροαριστερά, ως ψήφο διαμαρτυρίας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι γεγονός ότι 210.000 άνθρωποι περίπου, πήγαν να ψηφίσουν, όταν ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ μαζί, στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, πήραν 563.000 ψήφους. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν πως, παρόλο που η συμμετοχή ήταν πάνω από τα αναμενόμενα, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της οργάνωσης των εκλογών, όταν την εντάξουμε σε ένα πραγματικό πλαίσιο, παράγεται άλλο πολιτικό αποτέλεσμα». 

«Θεωρώ ότι έλαβε χώρα μια δημοκρατική διαδικασία και τη χαιρετίζουμε όλοι μας. Προσωπικά, όμως θεωρώ παράδοξο το γεγονός ότι, χωρίς να έχει διαμορφωθεί ένα κόμμα με αξίες, προχώρησαν πρώτα σε εκλογή αρχηγού και ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα διαμορφωθούν και τα νέα χαρακτηριστικά του χώρου. Αυτό δεν μπορώ να κατανοήσω σύμφωνα με την πολιτική κουλτούρα που έχω και βασίζεται στις αντίστοιχες διαδικασίες των αριστερών κομμάτων της Ευρώπης και του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αναφορικά, δε, με το ερώτημα αν με το φορέα που θα δημιουργηθεί εμείς θα ανοίξουμε διάλογο, απαντώ ότι ο χώρος τον οποίο πρεσβεύω μπορεί να συζητήσει με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Προϋπόθεση για την έκταση και το σκοπό της συζήτησης αυτού του «νέου» είναι να γνωρίζουμε εξ αρχής το τι ακριβώς πρεσβεύει. Υπό αυτήν την έννοια, λοιπόν, αναμένουμε και από αυτό το νέο φορέα να ξεκαθαρίσει τα χαρακτηριστικά του».

Για τη Διακρατική Συμφωνία με την Σαουδική Αραβία

«Πρόκειται για μια Διακρατική Συμφωνία η οποία έχει ψηφιστεί από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και αφορά στην πώληση πολεμικού υλικού. Έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα τα σχετικά έγγραφα τόσο από το Υπουργείο Εξωτερικών, όσο και από το Υπουργείο Αμύνης».

«Θεωρώ ότι όλα έγιναν απολύτως διαφανώς και οι εξηγήσεις που δόθηκαν είναι ξεκάθαρες και επαρκείς. Δεν καταλαβαίνω τι υπονοείται στο ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ».

«Νομίζω ότι κανείς δεν έχει πρόβλημα να έρθει το θέμα στη Βουλή. Εμείς δεν φοβόμαστε το Κοινοβούλιο και το έχουμε αποδείξει. Φοβάμαι όμως ότι και πάλι θα αποβεί σε επικοινωνιακή ήττα της Ν.Δ».

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση