Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Ο Πέτρος Μάλαμας έρχεται στη Ρόδο για μία μοναδική εμφάνιση στην "Παλαιά Οδό"

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
+ Νίκος Παπαϊωάννου
Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Παλαιά Οδός, Αρχάγγελος

Ο Πέτρος Μάλαµας στην πόλη μας. Παρουσιάζει τραγούδια θεατρικά, καναδικά άσµατα, κοιτάσµατα, προγονικά κι ερωτικά. Μαζί µε τον Νίκο Παπαϊωάννου, ντουέτο µε κιθάρα, τσέλο, τζουρά, πληκτράκι, σύµφωνα και φωνήεντα. Η µουσική εξηµερώνει. Ελάτε, σίγουρα.
ώρα έναρξης: 21:00
Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μάλαμα
Ο Πέτρος Μάλαμας γεννήθηκε το 1983, στη Σαλονίκη και κατάγεται από τη Συκιά Χαλκιδικής. Ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση, μαθαίνοντας από τον Σωκράτη Μάλαμα, την τέχνη του τραγουδιού. Μεγάλωσε στην Καστοριά και τελείωσε το Εσπερινό Λύκειο. Σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και συνεργάστηκε με τον θίασο Κανιγκούντα. Μελοποίησε τον κύκλο τραγουδιών "Η Παγωμένη Θεατρίνα" του Νίκου Γκάτσου και έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πα.Μακ.. Πέρασε στην ειδίκευση της Ποιητικής (Τέχνη της σύνθεσης - Μελοποιΐα - Ποίηση στην παραδοσιακή μουσική) και έμεινε για πάντα στο πρώτο εξάμηνο. Στον Καναδά έγραψε στίχους & μουσική για την "Καναδέζα" και στην Αθήνα συνάντησε τον Πάνο Δημητρόπουλο που μαζί με τον Λεωνίδα Μπαλάφα του εμπιστεύτηκαν τα "Κοιτάσματα". Το 2015 τραγούδησε ρεμπέτικα με κιθάρα, για την παράσταση "Mount Olympus" του Jan Fabre, στο Filoxenia του Berliner Festspiele. Το 2016 η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε το "Οξυγόνο" του, στην μουσικοθεατρική της παράστασή "Χειρόγραφο". Έχει συνεργαστεί ακόμα με πολλούς αξιόλογους μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, εικαστικούς, τραγουδιστές, φωτιστές, ηχολήπτες και παραγωγούς αλλά δε θα ήθελε να τους αναφέρει για να μην τους φέρει σε δύσκολη θέση και για να κρατήσει χαμηλούς τόνους σαν καλλιτέχνης.
www.facebook.com/pg/PetrosMalamasGR

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση