Διαφήμιση

 

 

 

User login

Ο Πέτρος Μάλαμας έρχεται στη Ρόδο για μία μοναδική εμφάνιση στην "Παλαιά Οδό"

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
+ Νίκος Παπαϊωάννου
Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
Παλαιά Οδός, Αρχάγγελος

Ο Πέτρος Μάλαµας στην πόλη μας. Παρουσιάζει τραγούδια θεατρικά, καναδικά άσµατα, κοιτάσµατα, προγονικά κι ερωτικά. Μαζί µε τον Νίκο Παπαϊωάννου, ντουέτο µε κιθάρα, τσέλο, τζουρά, πληκτράκι, σύµφωνα και φωνήεντα. Η µουσική εξηµερώνει. Ελάτε, σίγουρα.
ώρα έναρξης: 21:00
Λίγα λόγια για τον Πέτρο Μάλαμα
Ο Πέτρος Μάλαμας γεννήθηκε το 1983, στη Σαλονίκη και κατάγεται από τη Συκιά Χαλκιδικής. Ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση, μαθαίνοντας από τον Σωκράτη Μάλαμα, την τέχνη του τραγουδιού. Μεγάλωσε στην Καστοριά και τελείωσε το Εσπερινό Λύκειο. Σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και συνεργάστηκε με τον θίασο Κανιγκούντα. Μελοποίησε τον κύκλο τραγουδιών "Η Παγωμένη Θεατρίνα" του Νίκου Γκάτσου και έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πα.Μακ.. Πέρασε στην ειδίκευση της Ποιητικής (Τέχνη της σύνθεσης - Μελοποιΐα - Ποίηση στην παραδοσιακή μουσική) και έμεινε για πάντα στο πρώτο εξάμηνο. Στον Καναδά έγραψε στίχους & μουσική για την "Καναδέζα" και στην Αθήνα συνάντησε τον Πάνο Δημητρόπουλο που μαζί με τον Λεωνίδα Μπαλάφα του εμπιστεύτηκαν τα "Κοιτάσματα". Το 2015 τραγούδησε ρεμπέτικα με κιθάρα, για την παράσταση "Mount Olympus" του Jan Fabre, στο Filoxenia του Berliner Festspiele. Το 2016 η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε το "Οξυγόνο" του, στην μουσικοθεατρική της παράστασή "Χειρόγραφο". Έχει συνεργαστεί ακόμα με πολλούς αξιόλογους μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, εικαστικούς, τραγουδιστές, φωτιστές, ηχολήπτες και παραγωγούς αλλά δε θα ήθελε να τους αναφέρει για να μην τους φέρει σε δύσκολη θέση και για να κρατήσει χαμηλούς τόνους σαν καλλιτέχνης.
www.facebook.com/pg/PetrosMalamasGR

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση