.

Διαφήμιση

 

User login

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ευθύνη της Πολιτείας η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για τους καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο της Ρόδου»

«Το κλίμα έντασης που έχει δημιουργήσει η διοίκηση του νοσοκομείου με γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό δεν συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του», επισημαίνει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας με την οποία ζητά καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο κ. Κόνσολας επισημαίνει ότι η ιατρός-ογκολόγος δεν έχει δικό της αυτόνομο χώρο για να εξετάζει τους ασθενείς και συστεγάζεται σε κοινόχρηστο γραφείο, σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, επισημαίνει τη μηδενική πρόοδο σε ό, τι αφορά στη δημιουργία αυτόνομου ογκολογικού τμήματος, αλλά και ακτινοθεραπευτικού εργαστηρίου στο νοσοκομείο της Ρόδου, παρά το γεγονός ότι αποτελεί διαρκές και καθολικό αίτημα του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε η προμελέτη για το Ακτινοθεραπευτικό Εργαστήριο, αξίας 40.000€, από το 2015, το Υπουργείο Υγείας επιδεικνύει απροθυμία και αδράνεια για την ολοκλήρωσή της.

Την ίδια απροθυμία δείχνει και για τη λειτουργία αυτόνομου ογκολογικού τμήματος στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σε δήλωσή του ο κ. Κόνσολας τονίζει:

«Το Υπουργείο Υγείας μπορεί να εφεύρει αρκετές δικαιολογίες για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μελέτης για το ακτινοθεραπευτικό εργαστήριο.

Δεν υπάρχει, όμως, καμία δικαιολογία για τις συνθήκες εξυπηρέτησης των καρκινοπαθών στο νοσοκομείο της Ρόδου που πρέπει να βελτιωθούν και να διατεθεί επιτέλους στη γιατρό ένας αυτόνομος και αποκλειστικός χώρος». 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση